Stiati ca…?

luna s   foto:

 

 

O eclipsă totală de Lună, denumită „Luna sângerie” datorită culorii de un roşu portocaliu pe care o capăta satelitul natural al Terrei, a avut loc marţi, fiind prima dintr-o serie de patru eclipse similare. Fenomenul vine şi cu efecte radicale în vieţile noastre, susţin specialiştii.

 

Nicoleta Svârlefus, de profesie astrolog, a vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir despre fenomenul care a avut loc în această dimineaţă, denumit şi „Luna sângerie”, dar şi despre efectele sale.

Conform interpretărilor specialistei, „luna sângerie” este un imbold celest de a ne schimba vieţile.

„La un moment dat vine explozia. Se sparge buba. Practic, sentimenul pe care îl avem, uitându-ne la ce se întâmplă, parcă totul este fragil şi spunem că nu se mai poate aşa. Nu prea mai putem să repetăm aceleaşi lucruri, asta se întâmplă în viaţa noastră. Nu este ceea ce ni se potriveşte nouă şi multă lume îşi dă seama de acest lucru. Este momentul transformărilor noastre. Este o revoluţie a conştiinţei. Nu are rost să ne concentram pe panica din exterior, pentru că acestea sunt create de noi”, a declarat Nicoleta Svârlefus.

Eclipsa nu a putut fi văzută din România, dat fiind că, la momentul producerii sale, în Europa, Africa şi Asia Centrală a fost zi, însă a putut fi observată în America de Nord şi Sud, precum şi în regiunea Oceanului Pacific, informează Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din Bucureşti.

sursa:

Anunțuri

Tag-uri:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: