Cristale

 

Smulse din maruntaiele pamantului, dupa un somn de mii de ani, cristalele au inmagazinat in ele toata energia si cunoasterea ce s-au scurs in adancuri, pastrandu-le nealterate.

Se spune ca au fost folosite la constructia piramidelor din Egipt si chiar a Atlantidei, Atlantii folosindu-le ca pe adevarate biblioteci, stocand in ele cunoastere, arta, istorie…

In culori care mai de care mai atragatoare, in functie de compozitia si mediul in care s-au format, ne incanta privirile si raspandesc in bataia soarelui raze jucause, uimindu-ne prin varietatea lor si caldura pe care o emana.

Atunci cand porti o piatra ca bijuterie, talisman sau sub orice alta forma, nu te mai simti singur, aceasta putand respinge energiile negative si te indeamna sa-ti implinesti visele. Iti poate deveni un aliat ajutandu-te, chiar si prin simpla sa prezenta, sa iti amintesti toate sperantele pe care ti le-ai faurit atunci cand ai cumparat-o, sau si mai bine… ai primit-o in dar.

Este de ajuns sa inchizi ochii, sa te gandesti la ceea ce iti doresti si vei simti instinctiv ce cristal ti se potriveste.

 

SAM_2167

 

O parte din colectia mea de cristale.

 

SAM_2168

Preferatul meu… ametistul…

 

Si ceva ce mi s-a parut interesant… „Activator al bogatiei in dormitor – fa rost de o cutiuta din aur sau argint, ori poleita cu un metal pretios si aseaza in ea 7 cristale diferite, care sa simbolizeze, prin culorile lor, cele cinci elemente. Poti alege de exemplu: citrin pentru Pamant, granat pentru foc, sodalit pentru Apa, jasp verde pentru Lemn si aur sau argint pentru Metal. Incuie cutia si pune-o sub pat, in dreptul capului. Astfel iti vei activa simultan si norocul de bogatie si norocul in relatii.”

Am facut intocmai, doar ca am folosit o cutiuta pentru bijuterii din lemn, cu incrustatii metalice… de asta nu m-oi fi imbogatit… 🙂 .

 

SAM_2165

 

 

Cu povesti mai reusite

Si versuri mai maestrite

Va vor incanta altfel

Duzini la Eddie in tabel.

Tag-uri:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: